Kunstgras Silver 40mm

€31,95 per m2

Zachtheid   
Echtheid    

De verschillende kleuren zorgen er op grote schaal juist voor dat het kunstgras er erg realistisch uitziet. Een uniek type kunstgras dat zich onderscheidt van de andere soorten. Met 4/5 score op zachtheid straalt deze eruit als hogere instap model op de luxere soorten kunstgras.

Een pareltje uit ons assortiment wat mede komt door het verschil in hoogte van het gras. Bovendien een van de zachtste soort kunstgras, en daardoor erg comfortabel.

Bereken de prijs van jouw kunstgras

Dit heb je nodig:

Heb je accessoires nodig om zelf te leggen?

Vul de gewenste lengte en breedte in.
Totaal: Onbekend inclusief 21% btw
 Voor 12:00 besteld, zelfde dag verstuurd
 Uitsluitend Nederlandse productie
 20% extra korting met coupon20
(4 klantbeoordelingen)

Kunstgras Silver 40mm

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content


Alle productfotos en videos zijn onbewerkt en met dezelfde kleurtemperatuur opgenomen. Dit om de echtheid te waarborgen.

4 reviews voor Kunstgras Silver 40mm

  Kunstgras Silver 40mm photo review
  Tonnie
  1 april 2021
  Hoi
  samen met de buren gekocht voor op ons dakterras, scheelt toch weer in de verzendkosten
  Ilse van Dalen
  21 maart 2021
  Werkt prima
  Gekeken bij vrienden, zij hadden ook kunstgras. Ik wilde niet meer elk weekend mijn gras blijven maaien en hier nog meer tijd aan spenderen. Met kunstgras kan ik vaarwel zeggen tegen mijn grasmaaier. Ik ben tevreden.
  Marijke Wagenmakers
  17 maart 2021
  Tevreden klant
  Voor in het voorjaar wilde ik graag dat mijn tuin er weer netjes uit zag. Ik breng graag veel tijd door met mijn kinderen in de tuin, maar om echt in de tuin te werken liefst zo min mogelijk. Omdat ik best een grote tuin heb, wil ik dit zo onderhoudsvrij mogelijk hebben als mogelijk. Kunstgras helpt mij hier enorm bij! Ik ben tevreden.
  Jeffrey van ‘t Klooster
  19 februari 2021
  Geen onderhoud meer
  Wat ben ik blij dat ik over ben gestapt naar kunstgras! Ik dacht dat het misschien moeilijker zou zijn om te onderhouden, maar het werkt heel erg simpel. Ik hoef nooit meer gras te maaien en alleen maar af en toe te vegen om oude gevallen bladeren op te ruimen. Schoonmaken gaat ook erg makkelijk. Wat dat betreft is kunstgras zeer onderhoudsvriendelijk.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.