Contact

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder.

Zo min mogelijk onderhoud maar wel het hele jaar door genieten van een mooi gazon met een natuurlijke uitstraling? Dan is kunstgras van BestelKunstgras.nl dé ideale oplossing! Om een goed beeld te krijgen van onze collectie, sturen wij gratis stalen kunstgras. Alle producten zijn van hoge kwaliteit, veilig, duurzaam en scherp geprijsd.

Ons kunstgras is op vele manier toe te passen, zoals bij tuinen, dakterrassen, balkons, sportterreinen, evenementen, beurzen…
De mogelijkheden zijn oneindig, je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt! Wij geven graag vrijblijvend advies op maat en kunnen eventueel op afspraak bij je langskomen. Ontdek de fijne voordelen zelf van kunstgras.

Product retourneren?

Meld altijd eerst een retour aan per email voor het retourlabel: [email protected]
Voor een retour kunt u contact opnemen met de klantenservice.
In de meeste gevallen nemen wij de retourkosten voor onze rekening. 

Leg Kunstgras Magazijn
Contact & bedrijfsgegevens

Handelsnaam: Bestelkunstgras.nl
E-mail [email protected]
Telefoonnummer: 085 – 06 06 278

Direct contact? Stuur ons een e-mail en ontvang binnen 2 uur antwoord.

Vestigingsadres: Op den Birkenbosch 2, 6093NZ Heythuysen
BTW-identificatienummer NL1583.27.950.B01
KvK-nummer: 12047634 

Neem met onze klantenservice direct contact op via de live chatbox, telefoon of e-mail.

legkunstgras op maat gesneden kunstgrasrol

Veel gestelde vragen

Zodra je op zoek bent naar hoogkwalitatief kunstgras, ben je bij BestelKunstgras.nl op de juiste plek. Je kiest uit onze 6 verschillende categorieën en kunstgrassoorten welke type het beste bij jouw situatie past. Wil je eerst zeker weten of je het juiste type hebt gekozen? Vraag gewoon een Gratis stalenpakket aan! Dit is de ideale manier om van te voren de stukjes stalen in je tuin te leggen te bekijken en te voelen of er een type is die er bij past. Je hoeft hierdoor nog niet meteen te bestellen. Met onze stalen kun je op deze manier een goede keuze maken.

Bij twijfel kun je altijd vrijblijvend contact met onze klantenservice opnemen. Wij geven je graag advies en helpen je bij de kunstgrassoort die aan jouw wensen voldoet.

Alle verzendingen worden meestal binnen 24 uur per track en trace naar je verzonden. Onze producten zijn volledig gemaakt in de Nederlandse kunstgrasfabriek. Hierdoor kunnen we altijd hoogwaardig kunstgras leveren.

Ja, wij maken gebruik van achteraf betalen via de Creditcard. Dit betekent dat u pas hoeft te betalen wanneer u maandelijkse betalingsdatum komt. Echter zijn de voorwaarden van uw Creditcard maatschappij leidend in deze. Wij maken gebruik van deze betaaldienst via stichting Mollie Payments. Mocht u een probleem ondervinden, vragen wij u altijd eerst met ons contact op te nemen. Dit kan van 9:00 tot 20:00 ‘s avonds in de chatbox rechtsonder in beeld.

Nog geen Track & Trace code ontvangen na 2 dagen? En zit deze ook niet in de SPAM box? Neem dan even contact op met de chatbox en wij zullen zo snel mogelijk de code voor u gaan achterhalen (zorg wel dat u het factuurnummer bij de hand hebt). De geschatte bezorgtijd staat altijd bij de product omschrijving. Maar de track en trace ontvangt u meestal binnen 48 uur.

Als de pakket bezorger aangeeft dat het is afgegeven is het in de meeste gevallen ‘afgegeven bij de buren’. Soms worden pakketten ook wel eens bij de achterdeur gelegd. Het kan wel eens helpen om direct naar de bezorgdienst te bellen. Deze verbinden u dikwijls gelijk door naar de postbezorger zelf of deze belt u zelf terug.

Een eerste reactie kan zijn dat PostNL u gelijk naar de webwinkel terugstuurt. Vraag duidelijk of het mogelijk is om de bezorger te contacteren. Natuurlijk gaan wij op onderzoek voor u uit als het pakketje kwijt is geraakt.

Ja, alle producten welke worden verzonden vanuit ‘Bestelkunstgras.nl’ bevatten 21% BTW op de factuur. Bedrijven kunnen de BTW middels deze factuur terugvragen.