Kunstgras Silver 45mm (meest gekozen)

€32,95 per m2

Zachtheid   
Echtheid    

Kunstgras Silver 45 is een hoogpolige kunstgras. Met een vezelhoogte van maar liefst 45 mm is dit type kunstgras ideaal voor spelende kinderen, dieren maar zeker ook voor uzelf. Wat een genot als u over dit dikke grastapijt loopt.

Ook bij deze grasmat is gebruik gemaakt van verschillende kleuren groen en bruine mosdraad en komt in het geheel iets lichter over van kleur als de Silver 40mm. Het aantal grassprieten per m2 is wat minder dan bij de andere soorten maar door de vorm van de sprieten en de multi directionale plaatsing hoort deze Silver 45mm beslist tot de toppers. Zeker een goede keuze. Nu is uw gras altijd groener dan de bij de buurman.

Bereken de prijs van jouw kunstgras

Dit heb je nodig:

Heb je accessoires nodig om zelf te leggen?

Vul de gewenste lengte en breedte in.
Totaal: Onbekend inclusief 21% btw
 Voor 12:00 besteld, zelfde dag verstuurd
 Uitsluitend Nederlandse productie
 20% extra korting met coupon20
(6 klantbeoordelingen)

Kunstgras Silver 45mm (meest gekozen)

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content


Alle productfotos en videos zijn onbewerkt en met dezelfde kleurtemperatuur opgenomen. Dit om de echtheid te waarborgen.

6 reviews voor Kunstgras Silver 45mm (meest gekozen)

  Dirk Raaijmakers
  2 april 2021
  Wederom prima
  Dit is nu de tweede keer dat ik bij LegKunstgras wat bestel. Was er weer erg snel, mooie complete levering, vriendelijke chauffeur en snel uitgerold. Top product voor een prima prijs!
  Kunstgras laten zetten
  Jolanda Hendrix
  30 maart 2021
  Leggen is gelukt samen met familie
  Als je eenmaal bezig bent kom je erachter dat het een kwestie is van samen goed kijken en eerst ruim snijden. Ondergrond hebben we egaal laten maken.
  Rosa Verhoef
  20 maart 2021
  Prachtig kunstgras
  Ik ben heel erg blij dat ik nu eindelijk kunstgras in mijn tuin heb liggen! Eerst hebben we de achtertuin gedaan om te kijken hoe het bevalt. Maar we waren hier zo tevreden over dat we ook nog eens een stuk van onze voortuin wilde leggen met kunstgras.
  kunstgras onderhouden in de tuin
  Herman Janssen
  11 maart 2021
  Gras en kunstgras
  Bedankt voor de snelle afhandeling en het plaatsen van het kunstgras. Naast ons echt gras al een gedeelte kunstgras gelegd. We zullen met de zomer ook de rest vervangen met ditzelfde gras. Plezierig en gemakkelijk door het onderhoud wat niet meer elke week hoeft te gebeuren.
  Jurgen Rötjes
  23 februari 2021
  Voldoet aan verwachtingen
  Zeer tevreden, de proefstukjes worden snel geleverd, leuk verpakt en met duidelijke informatie. Webshop is duidelijk met handige tips hoe je het kunstgras het beste kunt onderhouden.
  Leveringsdatum binnen enkele dagen. De klantenservice is ook erg vriendelijk.
  Mark Ruijterkamp
  31 januari 2021
  Besteld geregeld en snel geleverd
  Gebeld naar de klantenservice en ze winsten mij te adviseren om met de stalen een keuze te maken voor de zilveren editie. Inplannen gebeurt direct dezelfde dag al telefonisch afgesproken waar de chauffeur het mocht plaatsen. Nu 2 maanden later nog dik tevreden en daarom ook deze review. (tips voor mensen die het zelf willen leggen, kijk eens bij Bauhaus voor een trilplaat te huren dat is daar 17 euro per dag).

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.